Vaxholm

Välkommen till Rotary Vaxholm! Vi träffas varje måndag, klockan 17.45, på Vaxholms Hotell. Middag och kaffe serveras klockan 18.00. Pris 145:-/person. Särskild anmälan för detta fordras. Klockan 19.00 föredrag och klubbmöte. Våra föredrag och klubbmöten medger också ett deltagande med hjälp av det digitala verktyget Zoom (via dator, läsplatta eller smarttelefon). Ni som ansluter via Zoom släpps in ungefär 18.45 så att alla är på plats när föredraget ska börja kl. 19.00. Du är hjärtligt välkommen att delta på hotellet eller på distans om så önskas.   Gör så här: Eposta intresseanmälan till waxholms@rotary.se och ange om du vill delta på hotellet, om middag önskas eller på distans utan gemensam middag. Gäster som vill delta på distans ska i god tid innan, dock senast måndagen före mötet klockan 17.00, anmäla sin e-postadress till waxholms@rotary.se för att bli insläppta till Zoom-mötet. Klockan 18.45 på möteskvällen skickas en länk ut för deltagande via Zoom. Välkommen till Rotary Vaxholm!